Drie nieuwe zuiver water informatieavonden

19 april 2017 door Hennie van der Zouw
Drie nieuwe zuiver water informatieavonden

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Recentelijk waren er in de regio Drechtsteden wederom problemen met een  chemische stof (GenX van Dupont Chemours) die in het oppervlaktewater terecht komt en de kwaliteit van het drinkwater bedreigt.

Het is voor Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme mede aanleiding om wederom Zuiver Water Informatie Avonden te organiseren. Het gaat deze drie avonden primair om de bewustwording van het belang van (zuiver) water, ook middels meten, proeven en vergelijken. Naast informatie over diverse vormen van water-zuivering en een alternatief; de Zuiver Water-kraan/-apparatuur) is er ook aandacht voor met water verband houdende onderwerpen:

Maandagavond 24 april: Zuiver Water en Onze Gezondheid met orthomoleculair geneeskundige Jack van Dijk.

Maandagavond 1 mei: Zuiver Water & Gezonde Voeding met natuurvoedingsadviseuse Annelies Verwoert

Dinsdagavond 2 mei: Zuiver Water & Onze Huid met huidtherapeute Amber Leimema

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
Voor informatie en aanmelden: info@karelthieme.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.