Laffe nepagenten bestelen 87-jarige vrouw

19 april 2017
Laffe nepagenten bestelen 87-jarige vrouw

PAPENDRECHT - Twee nepagenten wisten op 18 april veel geld en juwelen van een 87-jarige Papendrechtse vrouw afhandig te maken. De politie is op zoek naar getuigen en heeft aandacht voor een zwarte Volkswagen Golf.

Collega's op straat
Het 87-jarige slachtoffer kwam rond 14:15 uur bij haar woning aan de Rubensstraat. Een onbekende man stond haar op te wachten en vertelde dat er bij haar was ingebroken. Ook vertelde hij van de politie te zijn en toonde een pasje met daarop ‘politie’. De zogenaamde politieagent liep met haar mee de woning binnen en plots was er ook een tweede man in de woning. De overdonderde vrouw die in de veronderstelling was dat het om echte agenten ging, liet de agenten hun ‘werk’ doen. De twee mannen gingen er vandoor met een behoorlijk bedrag aan spaargeld en een grote hoeveelheid juwelen van het slachtoffer.

Signalement
Beide mannen waren blank, rond de 50 à 55 jaar oud en waren stevig van postuur. Ze droegen beiden een donkere driekwart jas en spijkerboek en beiden hadden grijs kort haar.

Politie zoekt getuigen
Het onderzoek naar de daders is in volle gang en de politie is dringend op zoek naar getuigen. De politie heeft het vermoeden dat de daders gebruik hebben gemaakt van een zwarte Golf. Hebt u dinsdag 18 april omstreeks 14.00 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Rubensstraat in Papendrecht, neem dan contact op met 0900-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.