Paashazen op De Meent verrassen 400 bezoekers met paastaart

18 april 2017 door Hennie van der Zouw
Paashazen op De Meent verrassen 400 bezoekers met paastaart

PAPENDRECHT - Op zaterdag 15 april zijn maar liefst 400 bezoekers op winkelcentrum De Meent verrast met een overheerlijke taart.

Winnen kon door op zoek te gaan naar de twee vrolijke paashazen die een mand met bonnetjes bij zich hadden. Bezoekers mochten een bonnetje uit het mandje pakken en zagen dan gelijk of ze een overheerlijke paastaart hadden gewonnen.

In totaal werden er maar liefst 400 taarten weggegeven, verzorgd door Bakkerij Vlot, LOES en Bakkerij Uljee.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.