ToBe en Excelsior vieren Koningsdag

17 april 2017 door Josette Huisman
ToBe en Excelsior vieren Koningsdag

PAPENDRECHT - Tijdens Koningsdag zorgt Muziekvereniging Excelsior Papendrecht ‘s ochtends voor de muzikale begeleiding van de traditionele aubade bij de muziektent aan de Eilandstraat. Aansluitend zal het orkest o.l.v. Ruud Welle een concert verzorgen op het Marktplein, een leuk repertoire met veel bekende melodieën, tesamen met Papendrechts singer/songwriter Francesco Daniel die nummers als ‘Iedereen is van de wereld’ en ‘Sexy als ik dans’ (Nielson) zal zingen.

Vanaf 10.00 uur verzorgt ToBe cultuurcentrum leuke kinderworkshops en daarbij ook een muziekprogramma op het Muziekpodium op het Marktplein en in de Muziektent. Zodra de hoedjesparade aankomt, wordt het programma officieel geopend door de Burgemeester. Daarna barst het muziekfeest los!

Muziekprogramma
Van 10.00 tot 19.00 uur zijn er optredens van onder andere Excelsior, Francesco, Harmonice, Celeste, de Additionals, Maarten Teekens, gitaarband Colours en 2B met band. Bijzondere optredens komen van topmuzikanten uit Tsjechië. Zowel The Beatles Revival Band als ABBA CZ uit Praag zullen het podium betreden en het publiek meenemen naar vroegere tijden met de heerlijkste coverhits. Tussen de muziekoptredens door zijn er dansoptredens van de Hiphop Demo Crew 9-12 jaar en de Selectie Moderne Dans 9-12 jaar van ToBe Dans. Deze groepen staan onder leiding van dansdocenten Rashida Willems en Grace van Gilst.

Workshops
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen. Op het kinderplein zijn er survivalbanen, springkussens en het Wasko-verkeerspleintje. ToBe verzorgt in de koepeltentjes op dit plein workshops Striptekenen, Muziek en Dans voor kinderen van 6 tot 12 jaar.

Kijk voor het volledige programma op: www.papendrecht.nl/koningsdag

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.