Bethlehemkerk start voorbereidingen jubileumfeest

01 augustus 2011

PAPENDRECHT - De Hervormde Gemeente Bethlehemkerk aan de Van der Palmstraat viert van vrijdag 4 t/m zondag 6 november haar 50-jarig bestaan. Ingrediënten voor het feest zijn een concert, een knutselmiddag en gezamenlijke maaltijd en een inspirerende ochtendviering. En dat alles met als thema "Mosterd".

Om de festiviteiten in goede banen te leiden, is er een jubileumcommissie opgericht. Deze commissie heeft André de Jager bereid gevonden op na te denken over de invulling van het concert op vrijdagavond. Op deze avond zullen Bethlehemkerkers hun muzikale talenten laten horen.

De commissie roept (oud-)leden op om ideeën, anekdotes, foto's en nog meer aan te dragen. Dit kan worden gemaild aan onzekerk50jaar@gmail.com. Voor meer informatie, zie ook www.pknpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.