Geluidshinder bij Bij Bosshardt door nieuwe keuken

12 april 2017 door Josette Huisman
Geluidshinder bij Bij Bosshardt door nieuwe keuken

PAPENDRECHT - Komende week (dinsdag 18 april tot en met donderdag 20 april), wordt er in de huiskamer van het Leger des Heils "Bij Bosshardt" aan de Staringlaan een nieuwe keuken geplaatst. Bij Bosshardt laat via facebook weten dat dit kan leiden tot overlast tijdens hun openingstijden en activiteiten.

De kledingwinkel zal de hele week gesloten zijn. Ze excuseren zich voor het ongemak. Met elkaar willen ze er voor zorgen dat de hinder zo klein mogelijk is, waarna er kan worden genoten van de nieuwe keuken.

De activiteiten zullen van dinsdag tot en met donderdag wel doorgaan (behalve de maaltijd op donderdagavond!). Wel zullen alle activiteiten gepaard gaan met (geluids)overlast.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.