Speeltuinseizoen van de Wip Wap geopend

11 april 2017 door Josette Huisman
Speeltuinseizoen van de Wip Wap geopend

PAPENDRECHT - Afgelopen zaterdag was het niet alleen een zonnige, maar ook een feestelijke opening van het speelseizoen bij speeltuinvereniging de Wip-Wap. Zoals ieder jaar pakte de speeltuin groots uit en waren er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Zo waren er 3 spingkussens, waarop hoge sprongen gemaakt werden. Konden alle kinderen net als vorig jaar eendjes hengelen, waarna ze een leuke prijs mochten uitzoeken. Ook was er een kop van jut, waar je heel hard met de hamer op moest slaan. En waren er voor de jongere kinderen en oudere kinderen trommelclinics van Drumtastic. DrumTastic is een swingende work-out op een fitnessbal.

Er werd heel wat af gedrumd. Ook de mascotte Sam (de leeuw) van SamenLoop voor Hoop drumde met een groep kinderen mee. Hij liep rond om met kinderen op de foto te gaan en maakte bezoekers attent op de SamenLoop voor Hoop. (De SamenLoop voor Hoop vindt op vrijdag 23 en zaterdag 24 juni plaats op de Markt. Meer informatie hierover op de website.)

Ook aan de inwendige mens was gedacht. Vele broodjes frikandel, kroket en tosti's werden genuttigd. Evenals ijsjes. Er werd genoten door jong en oud. De picknickkleedjes ontbraken, maar velen zaten heerlijk op het gras. Ook met de nieuwe speelborden bij de entree van de speeltuin werden volop spelletjes gespeeld. Kortom het was een geslaagde dag!

De speeltuin is vanaf nu t/m de herfstvakantie op de volgende tijden open:
Maandag, dinsdag en donderdag van 15.30 uur - 17.30 uur.
Woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.30 uur - 17.30 uur.
In schoolvakanties van maandag t/m zaterdag van 13.30 uur - 17.30 uur.
Bij slecht weer is de speeltuin gesloten.

Speeltuin De Wip-Wap is te vinden aan de Tesselschadestraat 10.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.