Bomvolle speeltuin De Wip Wap bij seizoensopening

09 april 2016
Bomvolle speeltuin De Wip Wap bij seizoensopening

PAPENDRECHT - Op zaterdag 9 april heeft speeltuinvereniging De Wip-Wap aan de Tesselschadestraat het nieuwe seizoen geopend. Vele honderden kinderen en ouders maakten hier gebruik van en was het de drukste dag sinds jaren.

Zoals ieder jaar pakte de speeltuin groots uit en waren er allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Zo waren er twee spingkussens, een 'trommel' clinic, eendjes hengelen en hamerslaan. Hierbij konden kinderen leuke prijsjes winnen, die waren gesponsord door de lokale winkeliers.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.