PKC A1 kampioen van Nederland

10 april 2017
PKC A1 kampioen van Nederland

PAPENDRECHT - Op zaterdag 8 april 2017 speelde PKC/SWKGroep A1 tegen Fortuna/Delta Logistiek A1 om 16:30 met de strijd om het goud bij de junioren.

Het was Fortuna dat op voorsprong kwam aan het begin van de wedstrijd, maar als snel pakte PKC de regie over en kwam op voorsprong. De eerste helft werd 16-8 in het voordeel van PKC.

Na de rust kwam Fortuna beter uit de startblokken en maakte het verschil iets kleiner. PKC wist in de tweede helft maar 3 keer te scoren. Toch was dit genoeg voor het goud! PKC A1 wint met 19-15 en mag zich Nederlands Kampioen noemen.

Tekst: PKC

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.