Studenten Da Vinci College ontvangen diploma van wethouder

06 april 2017 door Hennie van der Zouw
Studenten Da Vinci College ontvangen diploma van wethouder

PAPENDRECHT - Zestien studenten van de opleiding Facilitair Medewerker niveau 2 van het Da Vinci College ontvingen woensdag 5 april bij Pannenkoekenhuis Frittella in Papendrecht hun diploma uit handen van wethouder Jan Nathan Rozendaal.

De studenten zijn werkzaam bij Leerwerkbedrijf Combigoods in het pannenkoekenhuis of bij inpakhuis.nl. Onder groot applaus van hun werkgever, docenten en aanwezige familie en vrienden namen zij hun diploma in ontvangst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.