Veel talent op De Lage Waard

06 april 2017 door Hennie van der Zouw
Veel talent op De Lage Waard

PAPENDRECHT - Elk jaar is er een Open Podium Op De Lage Waard. Tijdens deze avond kunnen zowel leerlingen als leraren hun verborgen talenten laten zien. Ook dit jaar waren er weer geweldige optredens te zien tijdens deze avond.

Aron Elkstak, oud-leerling van De Lage Waard was de presentator van deze avond. Hij kondigde elke act op een leuke manier aan. De avond begon met een verrassingsoptreden van twee docenten. Na deze openingsact begon de avond voortvarend. Het ene mooie nummer na het andere werd gezongen.

Ook de schoolband was weer aanwezig tijdens deze avond. Zij zongen enkele bekende nummers, die de sfeer bij het publiek alleen maar verhoogde. De avond werd afgesloten met een groot feestnummer waar alle aanwezigen vrolijk aan meededen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.