Foto van Wim Schut gebruikt voor nieuwe Rabobank

15 november 2016
Foto van Wim Schut gebruikt voor nieuwe Rabobank

PAPENDRECHT - Een foto uit de serie " Papendrecht vanaf het water" van Wim Schut is vanaf 15 november 2017 te zien in de nieuwe bankwinkel van de Rabobank. Nieuw in vertrouwde omgeving aan de Brederodelaan.

Oud collega's attendeerden de architect op de site van Wim, waarop deze foto werd gekozen en gedrukt voor een geluiddempende wand. Formaat ca. 5 meter breed en ca.  1.7 meter hoog.

Vanmiddag om 16.00 uur opent burgemeester Moerkerke officieel de nieuwe vestiging.

De vestiging is verbouwd tot een kleinere, moderne bankwinkel, waardoor de Rabobank fysiek dichtbij blijft. Bij de verbouwing zijn duurzame materialen gebruikt en de receptie is vervangen door een aparte balie voor gesprekken. De automaten, die binnen stonden, zijn weer teruggeplaatst.

Zie www.papendrechtfoto.nl serie “Op de schop Rabo”

Foto's © Wim Schut.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.