Seniorweb nomineert foto van Wim Schut

19 januari 2015
Seniorweb nomineert foto van Wim Schut

PAPENDRECHT - De website Seniorweb.nl organiseert ieder kwartaal een fotowedstrijd. Eind 2014 was het thema “Lijnen in de architectuur”
 
Uit de honderden foto’s is een foto van Wim Schut door de jury gekozen bij de 15 besten.
 
Het is een foto van het trappenhuis in de Sterflat aan de Vrijheer van Eslaan. (Zie hiernaast) Vind u de inzending van Wim Schut mooi genoeg om winnaar te worden dan kunt u stemmen via onderstaande link.
 
http://www.seniorweb.nl/thema/fotowedstrijd/overzicht.aspx
 
Voor meer fotoseries zie www.PapendrechtFoto.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.