Gemeente start met Whatsapp dienstverlening

04 april 2017 door Hennie van der Zouw
Gemeente start met Whatsapp dienstverlening

PAPENDRECHT - Bij de gemeente Papendrecht staat een goede dienstverlening hoog in het vaandel. Daar hoort de inzet van moderne middelen bij. Daarom bieden wij onze online bezoekers nu ook de mogelijkheid om via Whatsapp contact te hebben.

Reactietijd
Tijdens onze openingstijden krijgt u van de medewerkers binnen één uur een reactie op uw WhatsApp-bericht. Berichten die u buiten de openingstijden verstuurt, beantwoorden zij de volgende werkdag binnen twee uur.

Een WhatsApp-bericht leent zich niet voor het uitwisselen van persoonlijke gegevens en met het mobiele nummer kan ook niet gebeld worden. Het Whatsapp-nummer van de gemeente Papendrecht is: 06 – 40570379.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.