Avondvierdaagse nieuwe stijl blijft starten en finishen op de Markt

17 april 2015
Avondvierdaagse nieuwe stijl blijft starten en finishen op de Markt

PAPENDRECHT - Dit jaar is er gekozen voor een vernieuwing rondom de avondvierdaagse in Papendrecht. Waar we jarenlang vanuit de Zonnebloem zijn gestart en daar ook weer finishte, is vorig jaar door de renovatie voor het eerst gebruik gemaakt van het Marktplein.

Dit is zo goed bevallen zowel bij de organisatie als de deelnemers dat we de keuze hebben gemaakt ook dit jaar weer vanaf de Markt te starten en daar ook te finishen.

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van 1 tot en met 4 juni 2015. Op de slotavond worden de Vierdaagselopers binnengehaald op het marktplein waar ook de bloemenhulde plaatsvind. Natuurlijk is daar ook een muzikale omlijsting bij. De komende weken gaan we hier zeker door persberichten aandacht aan besteden.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.