Dagopvang Prins Ukkepuk feestelijk geopend

03 april 2017 door Hennie van der Zouw
Dagopvang Prins Ukkepuk feestelijk geopend

PAPENDRECHT - Op maandag 3 april 2017 opende Kinderdagverblijf ‘Prins Ukkepuk’ haar deuren in Kindcentrum Prins Constantijn. Kinderdagverblijf ‘Prins Ukkepuk’ is onderdeel van Christelijke Kinderopvang Papendrecht en vanaf dit schooljaar gevestigd in Kindcentrum Prins Constantijn.

Afgelopen maandag om 10.00 uur werd, onder toeziend oog van een aantal kinderen uit de groepen  1 t/m 8, de kinderen vanuit de Peuterspeelzaal (ook vanuit Christelijke Kinderopvang Papendrecht) en wat leerkrachten van de basisschool, het lintje doorgeknipt door de pedagogisch medewerksters en de aanwezige kinderen van de dagopvang. Daarna werden de basisschoolkinderen getrakteerd op iets lekkers om de opening te vieren. 

Sinds dit schooljaar is Christelijke Kinderopvang Papendrecht aan het Kindcentrum Prins Constantijn verbonden. De school draait continurooster, Kinderopvang Papendrecht neemt hierbij de lunchpauze van een half uur voor haar rekening.

Nu ook de kinderopvang voor de allerjongste kinderen gerealiseerd wordt binnen het gebouw, is het Kindcentrum Prins Constantijn één plek voor onderwijs en opvang van kinderen van 0-13 jaar. Eén gebouw waar samen spelen, samen leren, ontwikkelen, ontmoeten en ontdekken centraal staat. Voor verdere informatie of het maken van een afspraak voor een rondleiding, zie www.prinsconstantijn.nl of www.kinderopvangpapendrecht.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.