Prins Constantijnschool is nu officieel een 'Kanjerschool'

22 augustus 2016
Prins Constantijnschool is nu officieel een 'Kanjerschool'

PAPENDRECHT -  Donderdag 18 augustus kreeg het team van de Prins Constantijnschool in Papendrecht de laatste cursusdag van de Kanjertraining. Na meerdere cursusdagen, verdeeld over de afgelopen drie jaar, mag de school zich nu officieel een 'Kanjerschool' noemen.

De Kanjertraining is een methode met als doel het verbeteren van sociaal vaardig gedrag en het voorkomen van sociale problemen als pesten en uitsluiting van kinderen onderling. Wekelijks wordt er gewerkt met de Kanjertraining, onder andere door klassikale lessen.

De foto is gemaakt in het gerenoveerde schoolgebouw aan de Walmolen, waar maandag 22 augustus weer gestart wordt met de kinderen. Woensdag 29 september wordt de Prins Constantijnschool officieel heropend, met een feest voor de kinderen van de school en 's avonds voor de ouders en andere genodigden.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.