Verbouwing Prins Constantijnschool van start

04 januari 2016
Verbouwing Prins Constantijnschool van start

PAPENDRECHT - Vandaag zijn de grote bouwwerkzaamheden van de Prins Constantijn aan de Walmolen gestart. Voor de veiligheid van de kinderen die nog les hebben in dit gebouw (groep 1 t/m 4) zijn er hekken geplaatst. Er worden gedurende de gehele verbouwing houten schotten in het gebouw geplaatst waardoor er een goede afbakening is met de bouwwerkzaamheden. Hopelijk wordt daarmee de overlast voor de groepen 1 tot en met 4 tot een minimum wordt beperkt.

De lessen aan de Walmolen zullen dagelijks een kwartier eerder starten en een kwartier eerder eindigen.

De groepen 5 tot en met 8 hebben vanaf vandaag les aan de Boeieraak. De gemeente geeft de school de gelegenheid om in te trekken aan de Boeieraak 1 - 3, het schoolgebouw waar de Prins Florisschool is gehuisvest. Daar staan dit schooljaar in ieder geval vijf lokalen leeg. Natuurlijk is het voor de leerlingen spannend hoe het allemaal zal gaan op hun tijdelijke school.

Vanwege de grotere reisafstand is een continurooster gemakkelijker en efficiënter. Om het hele jaar dezelfde schooltijden aan te houden, werd er maandag 24 augustus meteen begonnen met een continurooster.

De verwachting is dat de verbouwing van het gebouw aan de Walmolen de rest van dit schooljaar duurt, zodat er na de zomervakantie een nieuwe start kan worden gemaakt.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.