Veel belangstelling voor vernieuwd gemeentehuis

01 april 2017
Veel belangstelling voor vernieuwd gemeentehuis

PAPENDRECHT - Wat een overweldigende belangstelling afgelopen vrijdag 31 maart, op de Open dag van het gemeentehuis in Papendrecht.

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de verbouw van het pand met een prachtig resultaat. Het is een open, uitnodigend, modern en functioneel gemeentehuis geworden. Bijzonder is de ruime en lichte ontmoetingsruimte op de begane grond, de nieuwe kantoren van de ambtenaren. Ook de nieuwe trouwzaal kon op veel positieve reacties rekenen.

Wethouder Anouk van Eekelen heeft de aanwezigen kort welkom geheten.
Daarna kon het publiek, dat vooral uit senioren bestond, meelopen met verschillende rondleidingen door het gebouw.

De raadsleden waren aanwezig om de nieuwe raadzaal te showen en te vertellen over de taken en werkwijze van de raad. Ook het voltallige college presenteerde zich in en rondom de eigen kamers en gaf toelichting op bestuurlijke speerpunten, plannen, beleid enz. en beantwoorde vragen.

De gemeente is blij met de belangstelling voor vernieuwde gemeentehuis.
"Dit is immers voor alle inwoners van Papendrecht. Mooi dat zoveel mensen komen kijken".

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.