Veel chocolade op Chocolade Festival

01 april 2017
Veel chocolade op Chocolade Festival

PAPENDRECHT - Op zaterdag 1 april organiseerde Arthur Tuytel Chocolatier/Patissier/Glacier in samenwerking met winkelcentrum De Meent te Papendrecht een Chocolade festival. Voor het eerst was deze in Papendrecht georganiseerd in plaats van Alblasserdam.

Er waren verspreid over het winkelcentrum De Meent en het Oude Veer diverse activiteiten te doen.

Naast een speurtocht over het winkelcentrum, konden kinderen chocolade lolly's dopen in een Mega chocolade fontein.

En voor de deur bij Foto Schievink kon het winkelende publiek een levens echte auto van chocolade bewonderen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.