Leerlingen van Kindcentrum Oranje-Nassau sluiten thema af op de Papenhoeve

31 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van Kindcentrum Oranje-Nassau sluiten thema af op de Papenhoeve

PAPENDRECHT - Donderdag 30 maart brachten de kinderen van groep 1 en 2 van Kindcentrum Oranje-Nassau een bezoek aan de Papenhoeve. Op de kinderboerderij was van alles te zien en beleven. Jonge dieren bewonderen, geiten knuffelen en borstelen en vol verwondering kijken naar, voor een kleuter, enorme schapen.

Dit bezoekje was de afsluiting van het thema Lente. De kinderen hebben de afgelopen weken veel geleerd en vooral ook ervaren. Daar was dit bezoek een waardevol onderdeel van.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.