Leerlingen van de Willem ging op ontdekkingsreis in een truck

31 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Leerlingen van de Willem ging op ontdekkingsreis in een truck

PAPENDRECHT - In de activiteitenweek kwam op 29 maart voor 2 havo en 2 vwo van het Willem de Zwijgercollege de discovery truck langs. Voor de school stond een enorme vrachtwagen met aanhanger, die binnen vol zat met apparatuur en experimenten over duurzame energie.

De leerlingen kregen uitleg over zonne-energie en hebben zelf een zonnecel gemaakt. De begeleiding was in handen van mensen van de universiteit Groningen. ‘Dat was weer eens héél wat anders!’, was een veel gehoorde quote!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.