Zoontje Corwin Vlot verbreekt gele slinger en opent nieuwe winkel van Kippie

30 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Zoontje Corwin Vlot verbreekt gele slinger en opent nieuwe winkel van Kippie

PAPENDRECHT - De nieuwe winkel van Kippie Papendrecht is vanmorgen om 9:00 uur door het zoontje van Corwin Vlot geopend, door het verbreken van een gele slinger. Daarna kon de rij wachtende klanten naar binnen om het nieuwe  pand te bekijken. De winkel is verhuisd naar Meentpassage 12. Dat is het pand waar voorheen Jamin gevestigd zat.

Kippie Papendrecht is de eerste (proef)winkel in de nieuwe stijl. Voor  klanten is er niets veranderd. U kunt nog steeds terecht voor heerlijke snacks, vers gegrilde producten, complete maaltijden en voor de bekende Kippiepannen. De eerste 50 klanten kregen vanmorgen om de opening te vieren een partyschotel met 30 hapjes cadeau (bij een besteding van Euro 10,- en meer. Deze zijn ondertussen vergeven) Voor alle andere klanten is er vandaag nog een leuke actie, bij besteding van Euro 7,- of meer krijgt u gratis een stuk grillworst.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.