T-Rex blijkt ongevaarlijk voor leerlingen van de Willem

29 maart 2017 door Hennie van der Zouw
T-Rex blijkt ongevaarlijk voor leerlingen van de Willem

PAPENDRECHT - Dinsdag 28 maart brachten de gymnasiumklassen 1z en 2z van het Willem de Zwijgercollege tijdens de activiteitenweek een bezoek aan Corpus en Naturalis in Leiden.

De leerlingen begonnen met een reis door het menselijk lichaam:  van de baarmoeder via de darmen, lever en nieren naar het hart om vervolgens via de longen, neus en ogen in de hersenen te belanden. 

Daarna was het tijd voor T-rex in Naturalis. Skeletten van dino ’s werden met nu levende organismen vergeleken qua vorm en functie. Ook waanden de leerlingen zich echte archeologen toen ze aan de hand van een tand en een bot het bijbehorende organisme moesten zoeken.

Trixie heeft alle leerlingen van de Willem gelukkig met rust gelaten.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.