De Meent vierde feest tijdens Late Night Shopping van 25 maart

27 maart 2017 door Hennie van der Zouw
De Meent vierde feest tijdens Late Night Shopping van 25 maart

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 maart zette winkelcentrum de Meent de bloemetjes buiten tijdens de eerste Late Night Shopping van dit jaar. Vanaf 14.00 uur tot maar liefst 22.00 uur was er van alles te doen in het winkelgebied.

Op de eerste etage naast Kruidvat kon men genieten van modeshows met de laatste trends. Bloemenmeisjes in fleurige outfit ontvingen de bezoekers met een heerlijk drankje. Ook waren er twee dames in smoking die men voorzag van een 'beauty touch-up' en een fotomomentje.

Daarnaast waren er vele leuke acts te bewonderen in het winkelcentrum. Steltlopers die eruit zagen als prachtige witte paarden van bijna 3 meter hoog, een bonte parade met rood-witte figuren en een mobiele DJ-booth zorgden voor veel vermaak voor jong en oud. De Winkeliersvereniging van De Meent kijkt terug op een geslaagde editie van Late Night Shopping!

Aankomend weekend is het weer feest op De Meent. Op zaterdag 1 april van 10.00 uur tot 16.30 uur vindt op diverse locaties het Chocoladefestival plaats.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.