John van der Sluis bij de laatste 100 van Expeditie Robinson

24 maart 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - John van der Sluis meldt ons: "Na de aankondiging woensdag 22 maart in RTL Boulevard, vandaag ook de officiële bevestiging gehad van Expeditie Robinson. Naast het feit dat ik 1 van de 100 ben die aan het selectieweekend mag deelnemen, en dat ik daar HEEL BLIJ mee ben, mag ik verder niks meer zeggen over welke uitslag dan ook. Dus ... gewoon over naar de orde van de dag ..." Tot zover John van der Sluis.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.