John van der Sluis wil meedoen met Expeditie Robinson. Helpt u hem hierbij?

17 maart 2017
John van der Sluis wil meedoen met Expeditie Robinson. Helpt u hem hierbij?

PAPENDRECHT - Onderstaande mail ontvingen we van John van der Sluis.

Beste mensen,

Bij hoge uitzondering mail ik jullie met een persoonlijke vraag.

Ik wil mijn jongensdroom realiseren, meedoen aan Expeditie Robinson 2017

Daar heb ik jullie hulp bij nodig ... dus ...

ZOU JE OP MIJ WILLEN STEMMEN? via

http://lopendstilstaan.us3.list-manage.com/track/click?u=80169edce690fe10428285dfc&id=1804ccaeea&e=8b8b3752da

(dat kan t/m 20 maart a.s.!!!)

Dank voor je stem ... op weg naar mijn jongensdroom!

Oh ja, ik zou het super tof vinden als je dit bericht wilt delen binnen jouw netwerk.

DANKJEWEL

Buen Camino,
John van der Sluis

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.