Le Salon de Vacances op de Willem

22 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Le Salon de Vacances op de Willem

PAPENDRECHT - De afgelopen weken zijn de leerlingen uit 3 havo en 3 vwo van het Willem de Zwijgercollege bezig geweest met een project voor het vak Frans, le Salon des Vacances, oftewel de Vakantiebeurs.

Zij hebben zowel in groepjes als individueel allerlei producten gemaakt, die je ook kunt aantreffen op een Vakantiebeurs, zoals folders, powerpoints en posters.

De Franstalige gebieden die zij presenteren, variëren onder andere van Monaco tot aan Madagascar, van Corsica tot aan Canada, van Frans Guyana tot aan Frans Polynesië.

U bent welkom een kijkje te komen nemen op de beurs, dinsdag 28 maart.

Het vindt plaats van 19.00 tot 20.30 uur, in de studiehal en lokalen van Willem IV, 1e verdieping. Wie weet krijgt u daar nét dat zetje om weer eens een (heel andere) Franstalige vakantiebestemming te boeken.

Soyez les bienvenus.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.