Het PAB wil dat verhuurdersheffing wordt afgeschaft

20 maart 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - De fractie van het PAB zal aanstaande woensdag, tijdens de vergadering van de commissie Ruimte, het college van B&W verzoeken er bij de formateur van het nieuwe kabinet op aan te dringen dat de zogenoemde verhuurdersheffing weer wordt afgeschaft.

In de praktijk wordt deze heffing vaak doorgesluisd via een huurverhoging aan de huurders. 'Een zeer ongewenste situatie' aldus het PAB die dit punt mede aan de orde stelt namens de huurdersvereniging van Woonkracht 10."

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.