Geslaagde Open Dag van de Zorg bij zorgcentrum De Waalburcht

20 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Geslaagde Open Dag van de Zorg bij zorgcentrum De Waalburcht

PAPENDRECHT - Veel geïnteresseerden bezochten zaterdag 18 maart zorgcentrum De Waalburcht in Papendrecht tijdens de Open Dag van de Zorg. Zij kregen deze dag meer informatie over bewegingszorg, huurappartementen met zorg in De Markt, de nieuwbouw van verpleeghuis De Wieken en over werken en leren bij Rivas. Daarnaast was een medewerker van VGZ aanwezig om informatie te geven over hun service.

Informatie en wandelroute
Naast de informatiekramen, konden bezoekers deelnemen aan een wandelroute langs locaties De Wieken en De Markt. In De Markt kon men ook een appartement bezichtigen. ‘De open dag vond plaats in De Waalburcht, maar hier was ook informatie te vinden over verpleeghuis De Wieken en woonzorgcentrum De Markt’, vertelt Marrie Cornelisse, teamleider bij Rivas. ‘De medewerkers kregen veel vragen over de zorg en ook voor de wandelroutes langs de verschillende locaties was veel belangstelling.’

Activiteiten
Bezoekers konden in De Waalburcht ook beleven wat ‘bewegingszorg’ inhoudt. Marrie: ‘Ze konden onder andere het Fietslabyrint en de Tovertafel uitproberen en de activiteitenruimte van de bewoners bekijken. We hoorden van bezoekers terug dat zij het leuk vonden om eens een kijkje achter de schermen te krijgen. Het was een geslaagde dag.’

Fotobijschrift: Tijdens de open dag lieten bezoekers zich ook informeren over vacatures en opleidingsmogelijkheden binnen Rivas.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.