Het Willem de Zwijger college doet mee met de Scholierenverkiezingen

13 maart 2017 door Josette Huisman

PAPENDRECHT - Hoe ziet de Tweede Kamer er uit als jongeren het voor het zeggen hebben? Om hier achter te komen organiseert ProDemos in verkiezingstijd schaduwverkiezingen onder scholieren in het voortgezet onderwijs en mbo.

ProDemos organiseert voorafgaand aan de Tweede Kamerverkiezingen voor de 24e keer landelijke Scholierenverkiezingen. Vanaf woensdag 8 maart tot en met dinsdag 14 maart zullen weer tienduizenden middelbare scholieren en studenten uit het mbo hun stem uitbrengen.

Zo heeft het Willem de Zwijger College afgelopen week ook meegestemd. De leerlingen hebben zich de afgelopen tijd verdiept in de politiek en daarna op hun favoriete partij gestemd.

De uitslag van de scholierenverkiezingen wordt op op 14 maart 2017 bekend gemaakt. In de database met uitslagen op de website kunt u dan niet alleen de landelijke uitslag zien, maar ook de uitslag van het Willem de Zwijger Colege. Kijk voor de uitslag op www.scholierenverkiezingen.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.