Vrijwilligersacties bij De Wieken, De Waalburcht en De Markt tijdens NLDoet

13 maart 2017 door Ton Vermeulen
Vrijwilligersacties bij De Wieken, De Waalburcht en De Markt tijdens NLDoet

PAPENDRECHT - De Rivas locaties De Wieken, De Waalburcht en  De Markt hebben afgelopen weekend meegedaan aan de landelijke vrijwilligersactie NLDoet. Bij De Wieken was een bingo en een high tea, Bij De Waalburcht werd de tuin opgeknapt en bij De Markt werden binnen planten geplaatst.

Bewoners van De Wieken genoten op zaterdag 11 maart van een muzikale bingo en een high tea tijdens NL Doet. ‘Het was heel fijn om hulp te krijgen van tien vrijwilligers’ zegt Nadja Krijgsman, activiteitenbegeleider bij Rivas Zorggroep. ‘Dankzij hun inzet genoten de bewoners van een muzikale verwenochtend. Voor alle vrijwilligers die aanwezig waren werd een lekkere lunch geserveerd. De bewoners en vrijwilligers kijken terug op een geslaagde dag.’

De Waalburcht
De tuin van De Waalburcht is weer helemaal zomerklaar. Diverse vrijwilligers staken 11 maart tijdens NL Doet de handen uit de mouwen, zodat de bewoners deze zomer weer kunnen genieten van de tuin.


De muzikale bingo bij de Waalburcht

In de ochtend hebben vrijwilligers van de Groenerij uit Papendrecht de terrassen geveegd en voorzien van perkgoed. ’s Middags hebben de bewoners van de Waalburcht samen met achttien vrijwilligers genoten van een muzikale bingo.

De Markt
Woonlocatie De Markt is binnen weer helemaal aangekleed met diverse planten. ‘Het was heel fijn om hulp te krijgen’, zegt Marianne Dubbeldam, activiteitenbegeleider bij Rivas. ‘De bewoners kunnen genieten van alle voorjaarsbloemen in de gezamenlijke ruimte.’ Daarnaast was er een optreden van volksdansgroep Talima uit Sliedrecht.


Tijdens NL Doet werden de bewoners van De Markt getrakteerd op een optreden van volksdansgroep Talima uit Sliedrecht

Meer informatie
Voor meer informatie over verpleeghuis De Markt en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.