Theater De Willem verkoopt 25.000e kaartje

02 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Theater De Willem verkoopt 25.000e kaartje

PAPENDRECHT - Bij Theater De Willem ging afgelopen week het 25.000e kaartje van het seizoen 2017-2018 over de toonbank. Dat is elk jaar weer een belangrijke mijlpaal voor het Papendrechtse theater.

Het theaterseizoen loopt dit jaar tot en met juni. Er zijn nog kaarten voor allerlei voorstellingen, waaronder enkele grote namen zoals Herman van Veen, Guido Weijers en Paul de Munnik. ”De eindstand van het seizoen is dan ook nog lang niet bereikt, maar het ziet er goed uit in deze aanloop naar de 40e verjaardag van Theater De Willem.” zegt directeur Erik Groeneweg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.