Ron Boszhard en Naomi van As bij Prins Florisschool

01 maart 2017 door Hennie van der Zouw
Ron Boszhard en Naomi van As bij Prins Florisschool

PAPENDRECHT - Op dinsdag 28 februari waren de presentatoren Ron Boszhard en Naomi van As (hockeyster en Olympisch kampioen) van het kinderprogramma 'Zappsport' bij de Prins Florisschool locatie Zuidkil in Papendrecht.

Een aantal weken geleden kreeg de schoolleiding een telefoontje van Zappsport met de vraag of de school mee wilde doen aan hun programma 'The Battle' waarbij jongens en meisjes tegen elkaar battelen. Hierop werd uiteraard enthousiast gereageerd en werden op deze vakantiedag de schooldeuren opengesteld.

Het begon vanmorgen met een spannende wedstrijd op school waar uiteindelijk 6 finalisten (3 jongens en 3 meisjes) over bleven. Om 15:00 uur vonden in de PKC-hal de opnames plaats van de battle tussen 3 jongens en 3 meiden.

Er waren veel kinderen en ouders aanwezig om de deelnemers toe te juichen en zij zagen de meisjes er met de winst vandoor gaan. Het is nog niet bekend wanneer het Avrotros-programma wordt uitgezonden.

Foto's: Pieter van den Berg.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.