Is de droom van 'Zuiver Water-ambassadeur' Karel Thieme uitgekomen?

16 januari 2017
Is de droom van 'Zuiver Water-ambassadeur' Karel Thieme uitgekomen?

PAPENDRECHT - In 2013 organiseerde de Papendrechtse theeproever en Zuiver Water-ambassadeur Karel Thieme voor 100 mensen in het Apollo Hotel Zuiver Water Informatie-Avonden. Hij wilde weten of mensen, net als hijzelf al jarenlang, blij worden van een extra kraantje op hun aanrecht waar heerlijk Zuiver Water uit komt. 

Mensen namen destijds flesjes met water mee om hun kraan- of flessenwater te laten te testen. Met behulp van een Powerpoint presentatie werden kennis en ervaring gedeeld, werd uitleg gegeven en gaf een voedingsdeskundige haar visie. In de pauze konden de aanwezigen diverse soorten water en dezelfde thee bereid met verschillende soorten water proeven. Ook de kosten van een Zuiver Water-kraan kwamen ter sprake.

Van links naar rechts op de foto hieronder:
Zes keer dezelfde afgekoelde Ceylon thee (na 24 uur), dezelfde dosering en trektijd, alleen ander water. Bereid met: Papendrechts leidingwater, onthard Papendrechts leidingwater, Evian, Bar-le-Duc, Spa Reine, en Zuiver Water uit de Zuiver Water-kraan.

Karel Thieme: “Mijn doel was in 2013 puur om vast te stellen of er draagkracht was voor Zuiver Water uit een apart kraantje. Aan het einde van de avonden vulden 95% van de aanwezigen een kaart in waarop stond; JA, IK BEN ZEER GEÏNTERESSEERD. Die steun heeft me geïnspireerd, ondanks tegenslagen, op zoek te blijven naar de juiste leverancier en betaalbare apparatuur."

In 2016 was het zover dat hij een Zuiver Water-kraan van een Nederlandse producent van harte kon aanbevelen. Nu dit bedrijf, in de maand januari, deze Zuiver Water-kraan aanbiedt op het kostenniveau dat hij in 2013 in het Apollo Hotel genoemd heeft, wil Karel dat iedereen laten weten.

Karel Thieme: “Het heeft lang geduurd… maar nú is het dan toch zover.”

Lody Geerst ging vorig jaar over tot aanschaf en schreef het volgende: "Na lang wikken en wegen een zuiver water kraan bij ons thuis laten plaatsen. Nu, 3 maanden later, durf ik al te zeggen dat het één van onze beste aankopen ooit is. We genieten elke dag van liters zuiver water (voorheen dronken we Spa Blauw/Reine als we lekker water wilden drinken) en het is ook ideaal voor de babyvoeding. Ook onze koffiemachine en waterkoker zien er opeens schoon uit van binnen; geen vuil- en kalkafzetting meer. Voor ons verdient het systeem zich financieel al binnen een jaar terug en daarna genieten we praktisch gratis van water waarvan je écht het verschil proeft en de apparaten niet belast. Bedankt voor jouw enthousiaste demonstraties eerder dit jaar! Zou wat mij betreft bij nieuw te bouwen huizen standaard ingebouwd moeten worden. Een logische zuivering nadat het water door kilometers pijp richting het huis is geklotst."

Reactie Karel Thieme: "Allereerst ben ik blij, superblij, dat Lody Geerst en zijn gezin zo genieten van het Zuivere Water en van alle praktische voordelen. Wat hij schrijft is mij uit het hart gegrepen. Zijn reactie en de blijdschap van mensen die ook gekozen hebben voor Zuiver Water geeft me steeds opnieuw de kracht, inspiratie en energie om dóór te gaan met het vertellen en hopelijk enthousiasmeren van mensen. Gedeelde vreugde is dubbele vreugde, dáár doe ik het voor. Het is klaarblijkelijk mijn missie, mijn levensopdracht, soms gekmakend door zoveel onterechte scepsis en weerstand, maar - zoals nu - ook zo mooi en vervullend. We zijn hier, naar mijn overtuiging, allemaal op aarde met een reden/met een missie; Zuiver Water is de mijne.

Wie nog twijfelt over het aanschaffen van een Zuiver Water-kraantje... mag ik je er meer over vertellen, het laten zien, laten proeven en ervaren? Laat het me aub weten, ik help je heel graag verder. Zuiver Water is een ZEGEN (met 5 hoofdletters)... het is écht waar en... zeer betaalbaar."

Voor meer informatie/demonstratie: Karel Thieme, Zuiver Water-ambassadeur
Mobiel 06-57422704 / E-mailadres: karelthieme@me.com

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.