Trainen voor 5 km Lenteloop bij Passaat

27 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Trainen voor 5 km Lenteloop bij Passaat

PAPENDRECHT - Nu de lente ontwaakt, kriebelt het bij velen om naar buiten te gaan. Hoe zou je het vinden om lekker buiten te beginnen met hardlopen? Bij Atle¬tiekvereniging Passaat  kan dat! Passaat biedt de mogelijkheid voor beginners om te trainen met als doel deelname aan de 5 km van de Lenteloop op 10 juni 2017. Met een beproefd trainingsprogramma van 14 weken kun je de 5 km zonder problemen lopen.

Je traint in een groep gelijkgezinden met allemaal hetzelfde doel voor ogen en dat is beslist stimulerend en prestatieverhogend. 

Begeleiding
De trainers stellen het trainingsschema voortdurend bij aan het niveau van iedere deelnemer. Daartoe formeren zij diverse groepen met gegarandeerd voor iedereen een geschikt niveau.  Elke groep wordt ook begeleid door ervaren lopers. Ook over  sport(para)medische begeleiding ter voorkoming van blessures is nagedacht.

Informatiebijeenkomst
Woensdag 8 maart 2017 om 20.00 uur is er een informatiebijeenkomst in het clubgebouw van Passaat in sportpark Oostpolder (Andoornlaan 38, 3356 LC Papendrecht). Het gaat dan over de trainingsopbouw, medische aspecten, blessurepreventie, kleding en hardloopschoenen. Als je twijfelt of aarzelt, dan is een bezoekje aan deze avond voldoende om je over de drempel te helpen.

Training
De trainingen zijn op zaterdagmorgen om 9.30 uur en op dinsdag- en donderdagavond om 20.00 uur. Donderdag 16 maart 2017 om 20.00 uur start de eerste looptraining.

Kosten deelname voorjaarsloopgroep
Je kunt twee weken vrijblijvend uitproberen of het hardlopen je bevalt. Daarna word je een half jaar lid van de vereniging. Als extra ontvang je een functioneel hardloopshirt en deelname aan de Lenteloop op 10 juni 2017 is ook inbegrepen. De minimumleeftijd voor deelname aan de loopgroep is 16 jaar.

Na de Lenteloop
Na de Lenteloop kun je uiteraard lid blijven van AV Passaat om het opgebouwde loopvermogen op peil te houden of verder uit te bouwen. Ook bij de reguliere trainingen is er voor elk niveau een geschikte groep, elk met een grote gastvrijheid! De meeste recreanten van Passaat zijn begonnen bij deze loopgroep voor beginners.

Nog vragen? Loopgroep.avpassaat@gmail.com of kom langs.

Foto: AV Passaat.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.