Only Damesmode opent op 1 maart nieuwe winkel in Meentpassage

23 februari 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - In het oude pand van Foto Klein opent Only op 1 maart een nieuwe winkel. deze kledingzaak voor modieuze dameskleding is van plan er op deze eerste maart een 'Grand Opening' van te maken.

De nieuwe winkel is gevestigd aan de Meenpassage nummer 6.

In Nederland bevinden zich inmiddels 78 ONLY winkels die verspreid zijn over 53 plaatsen. Bij de ONLY vind je alles op het gebied van Damesmode, Herenmode, Cadeau en Mode accessoires.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.