Miguel Munoz nieuwe hoofdtrainer voor VV Drechtstreek

28 december 2015
Miguel Munoz nieuwe hoofdtrainer voor VV Drechtstreek

PAPENDRECHT - Drechtstreek voorzitter Bas Rietveld heeft de naam bekend gemaakt van de nieuwe hoofdtrainer. Als opvolger van de in november overleden Bill Tukker heeft de vereniging een overeenkomst gesloten met Miguel Munoz.

Miguel Munoz maakt de overstap naar Drechtstreek van het deze zomer gepromoveerde Groote Lindt, dat in de 2e klasse D uitkomt. Bij het ondertekenen van het contract gaf hij aan dat hij met veel vertrouwen het lopende seizoen af zal maken om zich daarna volledig te richten op het nieuwe seizoen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.