Leuke oude koeien op de Willem

14 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Leuke oude koeien op de Willem

PAPENDRECHT - Zaterdag 11 februari was een reünie voor oud-medewerkers van het Willem de Zwijgercollege in Papendrecht. Er waren natuurlijk ook collega’s die het leuk vonden om ‘oudgedienden’ te treffen en samen herinneringen op te halen.
 
Er zijn wel geregeld bijeenkomsten voor gepensioneerde medewerkers, maar een bijeenkomst voor oud-medewerkers –dus ook voor ‘jongeren’ die vertrokken- met zo’n programma, de professioneel verzorgde catering èn in het weekend èn in het theater, dat was alweer een poosje geleden.

Om in de stemming te komen waren er historische filmpjes en foto’s uit de oude doos. Met anekdotes en vroegere verhalen, die voor de webcam werden verteld, ging je weer helemaal terug in de tijd.

Gewoon gezellig met ruim 120 mensen oude koeien uit de sloot halen: daarvoor waren de geplande vier uren echt te kort.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.