Marskramer Westpolder sluit zaterdag, Marskramer De Meent wordt een Blokker

19 januari 2017
Marskramer Westpolder sluit zaterdag, Marskramer De Meent wordt een Blokker

PAPENDRECHT - De Marskramer verdwijnt binnenkort uit Papendrecht...

In de vestiging op winkelcentrum Westpolder vindt momenteel een grote opruiming plaats met liefst 40% korting op alle producten. Aanstaande zaterdag 21 januari is de winkel voor het laatst open. Het is nog onbekend welke winkel de lege ruimte gaat vullen.

De vestiging op winkelcentrum De Meent sluit een week later, op zaterdag 28 januari. Na de sluiting zal de winkel worden verbouwd tot een Blokker-vestiging.
Ook hier ontvangt men tot de sluiting 40% korting op alle producten die nog over zijn.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.