Groep 2 Kindcentrum Oranje-Nassau bezoekt ziekenhuis

11 februari 2017
Groep 2 Kindcentrum Oranje-Nassau bezoekt ziekenhuis

PAPENDRECHT - Op vrijdag 10 februari bracht groep 2 van Kindcentrum Oranje-Nassau een bezoek aan het ASZ. Als afsluiting van het thema gezondheid wist een moeder, werkzaam in dit ziekenhuis, een rondleiding te regelen.

Wat een ervaring deden de kinderen op. Van een echo van je buik laten maken, de beer bloedprikken en met een verband om naar huis gaan. De mensen in het ziekenhuis keken verbaasd op dat er 24 kleine doktertjes door de gangen liepen.

Ze zagen er ook echt als dokters uit met hun doktersjas, operatiemutsjes en mondkapjes. Het was een ochtend om nooit te vergeten!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.