Jacoline Bot ontvangt zilveren G-sleutel ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap

08 februari 2017 door Hennie van der Zouw
Jacoline Bot ontvangt zilveren G-sleutel ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap

PAPENDRECHT - Jubilaris bij Asaf. Tijdens de op 6 februari jongstleden gehouden jaarvergadering van Chr.Gem.Koor Asaf te Papendrecht, werd de zilveren G-sleutel opgespeld bij Jacoline Bot, ter gelegenheid van haar 25-jarig lidmaatschap van het koor. Dit feit werd compleet gemaakt met een prachtig boeket bloemen.

Op deze jaarvergadering werd ook het jaarprogramma gepresenteerd. Het eerstvolgende concert zal worden gegeven op zaterdag 8 april a.s. in de Grote Kerk te Dordrecht. Het koor hoopt dan de Nederlandse versie van The Crucifixion van John Stainer uit te voeren. Medewerking wordt verleend door: Arco Mandemaker- tenor, Sander Heutink- bas, Severin van Dijk- fluit, Jolanda den Houter- hobo, Bert Kruis- orgel en Ds. J. A.L. Duijster - spreker. 

Het geheel staat onder leiding van dirigent Hans van Blijderveen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.