Tuincentrum 't Waaltje heeft zijn deuren weer geopend (+ video)

03 september 2015
Tuincentrum 't Waaltje heeft zijn deuren weer geopend (+ video)

PAPENDRECHT - Tuincentrum 't Waaltje aan de Hoepmaker 30 heeft zijn deuren weer geopend. Om klanten te trekken stunten ze met de prijzen.

De prijzen in het tuincentrum liggen nu ook lager dan voor de verbouwing, omdat er meer planten van de veiling gehaald worden, in plaats van bij kwekers.

Ook in de inrichting van het tuincentrum is ingrijpend ingegrepen. Moest je vroeger het hele tuincentrum door om bij de uitgang te komen, nu kan je heel gemakkelijk tussen alles door via een korte weg naar de uitgang.

Ook nieuw in het assortiment zijn de dierenbenodigdheden.

Foto's Karel Thieme.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.