Tuincentrum het Waaltje in Papendrecht al in Kerststemming

23 oktober 2012
Tuincentrum het Waaltje in Papendrecht al in Kerststemming

PAPENDRECHT- De kerstafdeling van tuincentrum het Waaltje aan de Hoepmaker in de wijk Oostpolder is weer open. Dit jaar heeft eigenaar Ton Verdoorn samen met zijn medewerkers 400m² sfeervol ingericht met kerstbomen en kerst artikelen.

Op woensdag 14 november organiseert het tuincentrum weer de jaarlijkse Ladies Night Vanaf 18.30 uur gaan de deuren van het tuincentrum aan de Hoepmaker open voor een geweldige avond. Dames worden verwend met gratis drankjes en hapjes, gratis goodybag en korting op vele artikelen. Ook zijn er diverse stands van deelnemende leveranciers.

Zie link onder voor een terugblik van de editie van 2011.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.