Tuincentrum weer verder onder eigen naam

16 februari 2012
Tuincentrum weer verder onder eigen naam

PAPENDRECHT - Tuincentrum 't Waaltje aan de Hoepmaker 30 in de wijk Oostpolder is vanaf 1 januari 2012 weer onder de oude naam verder gegaan en is dus niet meer aangesloten bij de franchise organisatie Life&Garden.

Eigenaar Ton Verdooren legt uit: "De reden hiervoor is dat we ons moeten richten op wat onze klanten van ons verwachten en niet alleen moeten kijken naar de landelijke assortimenten. We kunnen nu ook zelf weer naar de veiling en onze eigen aanbiedingen en aktie's maken. U zult wel zien dat de planten nu al tot 30% goedkoper zijn geworden, alleen maar omdat we geen commissie en omzet fee meer hoeven af te dragen.

Nieuw dit jaar worden de VEILINGKOOPJES. Dit zijn planten met een uitstekende kwaliteit voor een erg lage prijs, we kopen deze planten in op de veiling wanneer de prijs het laagst is, hierdoor zal het veilingkoopjes assortiment weekelijks anders zijn.

In februari gaat de KOOPJESKAS open, waar alles tegen zeer lage prijzen wordt aangeboden. De KOOPJESKAS is een aparte afdeling waar we elke maand weer een ander assortiment in hebben staan bv: tuinmeubelen, tuinplanten, tuinpotten, etc.

Voor meer informatie, zie www.tuincentrumpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.