Tuincentrum Papendrecht gaat verder als Tuincentrum Life & Garden

03 maart 2011
Tuincentrum Papendrecht gaat verder als Tuincentrum Life & Garden

PAPENDRECHT - Vanaf vrijdag 11 maart staan de deuren van Life & Garden tuincentrum aan de Hoepmaker 30 open. Deze unieke winkelvorm onderscheidt zich door het aanbod producten in het groene & lifestyle segment. Life & Garden speelt flexibel in op heersende trends. Jaarlijks organiseren ze bijzondere weken waarin een product, thema of jaargetij centraal staat. Het eigenzinnig karakter van Life & Garden ziet de bezoeker terug in de bijzondere plant/product combinaties en zijn een aanwinst voor vele huishoudens.

“De unieke samenstelling van producten en planten die Life & Garden ons biedt, past helemaal bij onze wens een bijzondere en betaalbare (groene) collectie te voeren. Vooral de thema’s, waarbij veel oog is voor trendy details en verrassende combinaties, maken dat we gekozen hebben voor deze formule. De uitstraling is geweldig en we voelen ons thuis! “, aldus de trotse eigenaar Ton Verdooren.

Genieten met groen
Tuincentrum Life & Garden biedt de eigen medewerkers geregeld trainingen zodat de uitstraling op de winkelvloer sprankelend, modern en opvallend blijft. Daarin herkent de bezoeker zich. Een deel van de collectie van Life & Garden bestaat uit eigen unieke ontwerpen. In combinatie met (duurzame) planten biedt zij het gehele jaar originele plant/product combinaties, die afwisselend met trends en thema’s worden aangeboden.  Life & Garden is grossier in sfeer en producten die ‘Genieten met groen’ mogelijk maken.

Vanwege de verbouwing is het Tuincentrum van 7 t/m 10 maart gesloten.

Voor meer informatie, zie www.tuincentrumpapendrecht.nl

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.