De Lage Waard wint bouwwedstrijd

03 februari 2017 door Hennie van der Zouw
De Lage Waard wint bouwwedstrijd

PAPENDRECHT - Op donderdag 30 en vrijdag 31 januari vond de jaarlijkse bouwwedstrijd voor scholen plaats. Scholen uit de gehele regio konden hier aan deelnemen.

CSG De Lage Waard deed ook aan deze wedstrijd mee. Een van de leerlingen, Jesse den Ouden, heeft deze wedstrijd gewonnen.

De leerlingen moesten allemaal een pottafel bouwen. Alle leerlingen hadden twee dagen de tijd om deze tafel te maken. Voor De Lage Waard deden er drie leerlingen mee aan deze wedstrijd. Uiteindelijk koos de jury aan het einde van de tweede dag een winnaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.