Bestuur St. Culturele Raad Papendrecht neemt afscheid van Chris Wijmans

09 juli 2015
Bestuur St. Culturele Raad Papendrecht neemt afscheid van Chris Wijmans

PAPENDRECHT - Het bestuur van de St. Culturele Raad Papendrecht (CRP) heeft dinsdag 7 juli jl. afscheid genomen van Chris Wijmans. In 2008 zocht de CRP uitbreiding van het bestuur. Chris Wijmans reageerde op de oproep en trad toe tot het bestuur en werd lid van de Culturele Adviesraad. Chris heeft in 2008 de sectie Muziek opgericht en heeft als voorzitter enthousiaste sectieleden om zich heen verzameld.

De sectie Muziek is onder andere verantwoordelijk voor de populaire koffieconcerten in Rivas-woonzorgcentra De Waalburcht en De Markt. Ook de Rocknights worden door de sectie Muziek georganiseerd en zijn een groot succes.

Collin Bessels volgt Chris op als lid van het bestuur van de CRP, als lid van de Culturele Adviesraad en als voorzitter van de sectie Muziek. Chris blijft als lid van de sectie Muziek betrokken bij de CRP. Voorzitter Guus Klein Hofmeijer heeft Chris met mooie woorden bedankt voor zijn inzet en hem een attentie en een boeket bloemen overhandigd.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.