Biljartvereniging B.C.D. huldigt Jan Moorman voor 25 jaar lidmaatschap

30 januari 2017 door Hennie van der Zouw
Biljartvereniging B.C.D.  huldigt Jan Moorman voor 25 jaar lidmaatschap

PAPENDRECHT - Biljartvereniging BCD heeft afgelopen week de heer Jan Moorman in het zonnetje gezet wegens zijn 25-jarig lidmaatschap bij deze club. Jan is direct aansluitend aan zijn pensionering lid geworden bij onze club een heeft sindsdien wekelijks zijn biljartspel uit kunnen oefenen. Jan heeft ook nog deel uitgemaakt van een groepje wat zich had afgescheiden en zich de “Club van 100” noemde, dit waren de zogenaamde betere biljarters die minimaal 100 caramboles moesten kunnen maken.

Dit geeft al aan dat Jan altijd een van de betere biljarters van de club is geweest en ook op dit moment nog steeds zijn mannetje staat. Jan is bovenal een zeer sportief speler en moppert zelden.

Tijdens een gezellig samenzijn is aan de heer Moorman een oorkonde uitgereikt en een bloemetje voor zijn vrouw.

B.C.D. is een vereniging die sinds 1974 bestaat en heeft 20 leden. Zij spelen in onderlinge competitie en hebben een paar keer per jaar een toernooi. Als u het leuk vindt om eens nader kennis te maken met de biljartsport ga dan gerust eens kijken. Zij biljarten op de dinsdagmiddag en op de vrijdagmiddag. De speellocatie is in wijkgebouw “De Spil”. Het adres hiervan is Stellingmolen 184 in Papendrecht. Ook kunt u telefonisch contact opnemen met de secretaris van de vereniging. (064124 0715).

Door Frits Schorer

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.