Winkelend publiek klaagt over vuiligheid in Winkelcentrum de Meent

30 januari 2017 door Hennie van der Zouw

PAPENDRECHT - Van een ontstemde bezoeker van Winkelcentrum de Meent kregen we het hierna volgende berichtje met bovenstaan de foto over 'vuiligheid in winkelcentrum de Meent'.

De bezoeker schrijft: "Het is een en al vuiligheid van afval en peuken op de Meent. Het is geen feest om hier boodschappen te doen en zeker ook niet met al die rokende mensen die buiten voor de deuren staan. Mensen met astma hebben het hier helemaal slecht. Dan ook nog de hondenpoep niet te vergeten, vorige week voor de makelaar Kooyman tot aan het reisbureau een lang poepspoor........"

Ook andere bezoekers uiten klachten via Facebook. Een bezoeker geeft aan: "Helemaal mee eens.. en dan de prullenbakken niet te vergeten.. ook in de parkeergarages. Bij de Lidl boven zit er vaak een dikke kop op..en de rest word er omheen op de grond gedumpt.". Een ander geeft aan:"Moet je eens op Parkeerplaatsen kijken daar liggen hele asbakken vol uit de Auto gegooid, asociaal gedrag gooien ze de Asbak thuis ook in de Woonkamer op de vloer denk ik dan ?"

Overigens is er in de Gemeente Papendrecht ook een online meldpunt voor dit soort klachten:  https://www.burgerklacht.nl/papendrecht/melding.php

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.